Logo [250px-trans]

Brandlarm

Vi levererar enbart Brandlarmssystem som uppfyller samtliga myndighets och lagrav, Boverkets byggregler (BBR), gällande Europanormer (EN54) samt även kraven i de frivilliga och ej bindande normerna utgivna av Svenska Brandskyddsföreningen (SBF110)

Utrymningslarm

Utrymningslarm har fått en större betydelse i brandskyddet med högre krav i Boverkets Byggregler (BBR). Vi erbjuder godkända och certifierade system med talat meddelande enligt EN54-16/25, Sirener eller klockor enligt EN54-3 samt optiska larmdon enligt EN54-23

Projektsupport

Merparten av våra kunder är installatörer, därför lägger vi stor vikt vid en förstklassig projektsupport från början till slut.Vi brukar säga att vi håller våra installatörer i hand genom hela projektet.

Brandskydd

Vi levererar och underhåller produkter och system inom brandskyddsområdet. Desutom arbetar vi med brandförebyggande tjänster och utbildningar mot företag, mydigheter, förvaltning och organisationer.
 

Service och Eftermarknad

Ett säkerhetsystem kräver ett kontinuerlig underhåll för att säkerställa funktion och effektivitet. Vi erbjuder därför en mycket hög servicegrad för underhåll och anpassning av systemen varefter verksamheten förändras.